Το κατάστημα “Καραγιάννης” στήθηκε με πολύ μεράκι και κόπο πριν από κάτι παραπάνω από 60 χρόνια από τον πατέρα και παππού Ιωάννη Καραγιάννη. Εκτοτε, βρίσκεται δίπλα σας για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας σε οτιδήποτε έχει σχέση με το νοικοκυριό σας όπως μικροέπιπλα, διακοσμητικά, εποχιακά, φωτιστικά κλπ ή τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας όπως δώρο γάμου, δώρο γενεθλίων ή ονομαστικής εορτής, εποχιακά δώρα, επαγγελματικά δώρα κλπ.
   Τα προϊόντα μας συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και την άριστη λειτουργικότητα με την χαμηλή τιμή. Σε εμάς θα βρείτε αυτό που ψάχνετε επειδή διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επιλογών σε όλα μας τα είδη, τα οποία συμβαδίζουν με την εποχή, την μόδα και το γούστο σας.
   Η σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουμε όλα αυτά τα χρόνια, είναι η εγγύηση πως η επιλογή σας να κάνετε τις αγορές σας από το κατάστημά μας, θα είναι μία πραγματική εμπειρία σε όλα τα στάδια της παραγγελίας σας, από την εξυπηρέτηση μέχρι την παράδοση των προϊόντων στην πόρτα σας. Αυτό φαίνεται και από την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια και την ικανοποίηση που εισπράττουμε από εσάς μέσω της προτίμησής σας.
   Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας αλλά και στο σπίτι σας, στο εξοχικό σας και στον επαγγελματικό σας χώρο να αναδειχθούν και να ανανεωθούν, ανακαλύπτοντας πρώτοι τις νέες ιδέες και τάσεις της αγοράς που θα κάνουν και τους πιο απαιτητικούς να σας ζηλέψουν.
   Η τρίτη γενιά της οικογένειας Καραγιάννη, φροντίζει να ακολουθεί το ρεύμα της εποχής μπαίνοντας δυναμικά και στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου με το e-shop www.dkaragiannis.gr. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και φυσικά δεχόμαστε χωρίς κανέναν φόβο την πρόκληση της σύγκρισης σε όλα μας τα είδη με αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα. Επειδή κατανοούμε την δύσκολη κατάσταση της εποχής, φροντίζουμε για εσάς να έχουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε όλα μας τα είδη.